DENİZLİ / SERİNHİSAR - Atatürk İlkokulu

"23 NİSAN ÇOCUKLARIN BAYRAMI"

konulu resim yarışmasında okulumuzda

ilk 3'e giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı gerçekleştirildi.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE DİŞ SAĞLIĞI VE HİJYEN HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

Ara

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ ÖĞRECİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROGRAMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN COŞKUYLA KUTLANDI

Eyl

İlçe Trafik Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine "Trafikte Yaya Geçidi Üstünlüğü Eğitimi" verilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 77. yılında okulumuzda yapılan törenle anıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları İlçemiz merkezinde saat 10.00 da tüm okulların katılımıyla kutlandı.

Mrt

Yapılan anket neticesinde 2015/2016 eğitim öğretim yılında okul forması isteyenlerin sayısı 135 istemiyenlerin sayısı 36 olarak belirlenmiş ; isteyenlerin oranı %78,9 olduğu görülmüştür.

Ock

Okulumuzda yapılan törenle öğrencilerimizin karneleri dağıtıldı.Derslerinde başarı gösteren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrenci ve öğretmenlerimizin güzel bir tatil geçirmesini dileriz.

Ekm